Onze Diensten

Wij krijgen te maken met allerlei voertuigen, producten, wensen en noden. Gezien elke situatie anders is, bestaat er vaak geen voorgemaakte oplossing.

Onze sterkte ligt in het bepalen, ontwerpen en realiseren van de meest correcte oplossing in elke uitdagende situatie.

MAATWERK

Van droom tot realiteit. Het begint met een schets op een A4, een screenshot op Instagram, een pinbord op Pinterest. Van de eerste kennismaking tot de oplevering van jouw droom campervan.

Wij betrekken jouw in het gehele proces: bij het kiezen van de vloer, de kleur van jouw keuken tot en met de grootte van de ramen. Wij bouwen jouw campervan zoals jij het gedroomd hebt. Neem zeker een kijkje op de pagina realisaties.

TECHNIEKEN

Mensen onderschatten vaak de hoeveelheid technieken die te pas komen in jouw ‘house on wheels’ – gaande van offgrid stroomvoorziening tot een heerlijke warm water douche of gezellig binnen met de verwarming aan op skivakantie. 

Bij ons kan je terecht voor al jouw technische installaties. We bekijken samen welke installatie het best bij jouw past, sluiten alles veilig en correct aan en bezorgen jouw de nodige uitleg zodat je zonder zorgen op pad kan met jouw zelf omgebouwde campervan!

Whatever van business you have,
we can handle it. 

COP ERKEND

Ramen plaatsen is geen sinecure; je moet rekening houden met roest, oneffenheden in het dak, de draagstructuur van een wagen, het gebruik van de juiste gereedschappen. 

Als één van de eerste COP bedrijven die zich richtte op maatwerk campervans beschikken wij over de nodige ervaring en kennis om al jouw carrosserie insnijdingen tot een goed eind te brengen.

Het bewijs? Wij bieden 10 jaar waterdichtheid garantie op al onze ramen, dakluiken en hefdaken.

ADVIES

Op het wereldwijde web vind je honderden YouTube tutorials, blogs en self claimed gurus rond het bouwen van campervans. 

Heb je het liever persoonlijk, duidelijk en kwalitatief? Kom dan bij ons op de koffie en al jouw zorgen smelten weg als sneeuw voor de zon.
Wij geven enkel advies dat we ook aan ons zelf zouden geven!